Ik ben Marsha.

Ondernemer, student, creatieveling, tekstschrijver.

Ik ben altijd al ondernemend geweest. Ik hield ervan om m’n eigen geld te verdienen met armbandjes en later scrunchies. Na mijn studie songwriting en een paar baantjes in de retail ging ik ervoor: mijn eigen onderneming!

Mijn vele ideeën bracht ik terug naar de basis: wat vind ik leuk om te doen en waar ben ik goed in? Het antwoord was schrijven. Na een aantal maanden als freelance tekstschrijver ontwikkelde ik mijn eigen aanbod: Pakkende Persberichten. Ik schrijf en verspreid een persbericht om ondernemers en organisaties te helpen in de media te komen!

Ik ben studentondernemer. Ik studeer ondernemerschap in Leeuwarden en werk daarnaast aan mijn eigen bedrijf. Dat is een fijne combinatie: ik heb veel tijd en vrijheid om me te ontwikkelen, maar ik heb ook de veiligheid van studiegenoten en docenten.
En heel eerlijk: ik maak ook graag gebruik van studentenkorting. 😉

Als echte Drent hou ik wel van een beetje plat proat’n (al ben ik er zelf bar slecht in). Naast ondernemer en student ben ik ook muzikant, singer-songwriter om precies te zijn.
Thuis ben ik de onderdaan van twee lieve oude katers.
Ik ben geen ochtendmens en heb de kunst van het op-de-minuut-op-tijd-komen aardig onder de knie.
In mijn vrije tijd ga ik het liefst een rondje rolschaatsen, of beuk ik mijn tegenstanders van de baan in een potje Roller Derby.

Lijkt het je leuk om samen te werken of zullen we elkaar leren kennen? Neem dan contact met me op!