Samenwerken met Bureau Boes

Waar kan ik je mee helpen?

Jou kennende is je social media prima in orde en ben je lekker actief op instagram, LinkedIn en misschien zelfs TikTok. Maar hoe is het met je Public Relations?
Wie is jouw go-to journalist wanneer je zulk tof nieuws hebt dat het je eigen facebook-pagina overstijgt?
Schiet niet in de paniek wanneer er nu geen naam in je opkomt. Ik kom je helpen! Met een sterk persbericht en mijn uitgebreide netwerk gaan we er alles aan doen om jou met je verhaal in het nieuws te krijgen.

Pakkend Persbericht

Wil jij in het nieuws met een pakkend persbericht? Ga dan voor het persbericht pakket.
Hierin presenteer ik na een uitgebreide briefing jouw verhaal op een hapklare manier aan de media. Ik stel een perslijst op én benader voor jou relevante mediakanalen. Vanaf €595 ex. Btw

Copywriting

Op zoek naar een goede tekst voor jouw website of blog? Of schrijf je liever zelf en wil je je tekst door mij laten controleren of redigeren? Daar help ik je graag mee! Bekijk hieronder welke blogs en artikelen ik al heb geschreven.

Doe-het-zelf Persbericht

Wil je graag de media benaderen, maar dat vooral lekker zelf doen? Ik begeleid je graag. Ik kijk jouw zelfgeschreven persbericht na, zowel de taal als het verhaal. In een videogesprek lopen we vervolgens je zelf opgestelde perslijst na en kun je me alle vragen stellen die je nog hebt. Vanaf €125 ex. Btw

Wat klanten zeggen:

De Marketing Moolenaar

“Marsha is een ambitieuze studentondernemer, zij heeft mij geholpen in de pers te komen. Hierdoor heb ik 3 leads gekregen, klanten zijn ze nog niet, ik ben nog in gesprek. Daarnaast heeft het me veel commotie opgeleverd en extra naamsbekendheid en expert status, ook dat is wat waard.”

Forwardis

Marsha komt bij de eerste indruk over als energiek, positief, leergierig, rammend ambitieus en welwillend. Ik kan bevestigen dat mijn ervaring in de samenwerking met haar continu zo is. We zijn zeer te spreken over de kwaliteit en haar manier van werken. We kunnen haar dan ook iedereen aanbevelen.

Lotte Verhoeve

Marsha heeft voor mij de inleiding van The Recruitment Planner geschreven. Ik ben namelijk een behoorlijke chaoot en heb moeite met mijn woorden goed op papier krijgen. Marsha was super snel en flexibel, ze heeft de opdracht binnen een week kunnen voltooien en was snel met reageren. Ik ben heel tevreden over haar werk en zou haar zeker aanraden!

Psst… ben jij op zoek naar iemand die creatief mee kan denken over jouw marketingvraagstuk, een PR-stunt of iets anders? Neem dan vooral contact op! Ik werk graag mee aan projecten die niet in een hokje passen.

Ik wil niet zeggen dat ik van alles doe, maar ik zeg ook niet dat ik dat niet doe. 😉